Sebenarnya terdapat cara mudah untuk anda buat duit. Semuanya tersimpan rapi sehinggalah saya tekad dan bertindak agresif untuk membocorkan rahsia tersebut. Jadilah orang terawal mengetahuinya!


Siapa Kata Susah Buat Duit Dengan Ebook?

Kini Ada Jalan Mudah, Pantas Dan Senang Untuk Menghasilkan Ebook Anda, Lancarkan Ebook Tersebut Serta Untung Besar!

    

Dari : Razif Yusof dan Ikhwan Fahmi
Lokasi : Shah Alam, Selangor

Perkara : Anda juga boleh buat duit dengan ebook!

Tahukah anda, sebenarnya terdapat cara yang mudah, pantas dan senang untuk anda buat duit di internet. Iaitu dengan hanya menjual ebook!

Apa kata anda luangkan 10 minit masa anda untuk melihat betapa mudahnya menjana pendapatan 4 hingga 5 angka sebulan melalui penjualan ebook.

Saya akan buktikan kepada anda, bahawa orang biasa seperti anda juga boleh hasilkan ebook, lancarkan ebook dan untung besar dengan jualan ebook anda walaupun Zero Knowledge!

 

Adakah Anda Yang Saya Cari?

Sebelum saya bercerita lebih lanjut mengenai peluang besar buat duit dengan jual ebook, saya ingin bertanya adakah anda benar – benar serius untuk mengubah keadaaan kewangan anda?  Saya pasti ramai daripada kita menjalani kehidupan seperti biasa, bangun pagi – pagi pergi kerja, lewat petang baru pulang. Hujung bulan terima gaji, semuanya habis bayar hutang! Simpanan? Tak pernah terlintas di fikiran untuk simpan!

Pelajar
Adakah anda tercari – cari peluang bisnes untuk buat duit bagi menampung kos kehidupan harian anda sebagi pelajar? Saya pasti zaman ini, pelajar perlukan wang yang banyak untuk belajar, membeli keperluan sekolah atau universiti serta kos sara hidup yang tinggi jika belajar di perantauan.

Bapa dan Ayah
Adakah anda sudah berpuas hati dengan keadaan kewangan keluarga anda? Mahukah anda jika saya tunjukkan jalan mudah untuk anda buat duit tanpa mengabaikan tanggung jawab anda sebagai ketua keluarga?

Ibu dan Suri Rumah
Mahukah anda membantu suami anda mencari pendapatan lebih tanpa perlu keluar dari rumah atau menjejaskan masa anda dengan keluarga?

Pekerja Swasta
Sudah cukupkah pendapatan anda? Saya pasti ramai antara anda memang sangat berminat untuk buat extra income. Baik yang masih bujang ataupun sudah berkeluarga.

Penjawat Jawatan Awam
Tidak mahukah anda buat duit tanpa meninggalkan jawatan anda sekarang, peluang jangan ditolak, walaupun anda sudah stabil dengan kewangan anda, tidak salah rasanya mencari sumber pendapatan tambahan untuk menambah pelaburan atau dijadikan ‘Emergency Fund’.

  • Duit tak cukup, baru tengah bulan dompet dah kosong!
  • Beban hutang atau pinjaman kereta, rumah dan pelajaran yang perlu dibayar!
  • Bil yang perlu dibayar, bil elektrik, telefon, air, internet dan astro!
  • Belanja dapur yang tinggi, beras, ayam, ikan dan macam – macam lagi!
  • Anak – anak nak ke sekolah, baju, beg, kasut dan pelbagai barang lagi!

 

Semuanya Perlukan Wang!

Mahukah anda saya tunjukkan jalan mudah untuk anda keluar dari masalah kewangan anda?

Tunggu dulu!

Saya tahu anda bimbang jika saya ajak anda join bisnes yang bukan – bukan. Saya yakin anda juga sudah penat join pelbagai bisnes yang ada di luar sana. Saya tahu anda malas dah nak buat bisnes part time. Kena cari orang, ajak orang join dan sebagainya.

Duit dah la tinggal sikit, ingat buat bisnes boleh untung banyak, rupanya duit yang ada pula semakin berkurangan! Bosan! Menyampah!

Jealous tengok member buat MLM pakai kereta besar! Bila kita sendiri buat, tak boleh pulak.

“Kenapa orang lain boleh buat tapi aku tak boleh?”

Apa yang saya ingin tunjukkan pada anda BUKAN :

  • BUKAN Multi Level Marketing (MLM)
  • Perlu cari orang, takde orang join, bisnes hancur selepas bayar beribu ringgit!
  • BUKAN Pelaburan FOREX
  • Orang trade Forex, kita sibuk trade Forex, orang lain untung kita pula rugi sampai habis licin duit dalam bank!
  • BUKAN Skim Cepat Kaya
  • Ini bukan labur duit kemudian tunggu untung. Ini bukan pelaburan haram seperti Skim Cepat Kaya Pak Man Telo!
  • BUKAN Login Facebook Dapat Duit. Secara logiknya mana boleh login kemudian terus dapat duit. Mesti kena cari orang juga. Takde orang join, takdelah income!

Sekarang saya akan tunjukkan anda satu jalan paling mudah, paling pantas dan paling senang untuk buat duit sambil lepak di rumah!

Tak percaya?

 

Jalan Pintas Buat Duit Dengan Ebook?

Tahukah anda, kira – kira 2 tahun yang lepas, saya telah mula berjinak – jinak dengan perniagaan internet. Dalam masa beberapa tahun ini, banyak yang telah saya pelajari.

Saya pasti, anda juga sama seperti saya!

Mahu buat duit dengan cara paling mudah sekali!

Percaya atau tidak, saya telah temui caranya. Kini saya boleh lepak di rumah, buat kerja secara part time sahaja dan menjana 4 hingga 5 angka setiap bulan dengan hanya menjual ebook!

Biar saya tunjukkan bukti!

Lihat! Percayalah kata – kata saya!

 

Lebih RM600 dalam masa 4 hari
(14 Disember - 17 Disember)

Pendapatan tanpa henti dengan jualan ebook saya yang biasa-biasa sahaja!

Lumayan bukan? Jangan bimbang, saya tahu apa yang bersarang di minda anda sekarang…

Mesti anda fikirkan bahawa anda :

  • Tidak pandai buat ebook
  • Tidak pandai menulis
  • Tidak tahu ebook apa yang laris
  • Maksud ebook pun anda tak tahu
  • Tiada pengalaman
  • Tak pernah buat ebook sebelum ni
  • Sudah pernah buat ebook, dah jual tapi tak laku!
  • Malaslah buat ebook, SUSAH, PENING KEPALA nak fikir IDEA!
  • Macam – macam masalah lagi

 

Saya Bantu Anda Bongkar Rahsia!

Jika saya boleh tunjukkan :

  • Cara pantas buat ebook anda yang pertama!
  • Rahsia mencari idea HOT lagi GEMPAK!
  • Teknik menghasilkan ebook yang pasti orang beli!
  • Step by Step hasilkan ebook dan jual sampai SOLD OUT!
  • Rahsia menulis surat jualan ebook anda!
  • Bagaimana menulis header yang berkesan untuk surat jualan anda
  • Rahsia memaksimumkan keuntungan jualan ebook anda
  • Pelbagai strategi dan tips rahsia dalam menulis surat jualan yang efektif
  • Step by Step lancarkan ebook anda dan untung besar! ü Dan macam – macam rahsia akan dibongkarkan kepada anda…

Pendek kata, saya akan berikan anda MANUSKRIP RAHSIA untuk anda buat duit dengan ebook. Pantas, mudah dan senang untuk anda lakukan dan jana pendapatan lumayan daripadanya!

Ini teknik sebenar saya buat duit!

 

Memperkenalkan :

10 Manuskrip Rahsia Menjana Pendapatan 4 Hingga 5 Angka Sebulan Melalui Perniagaan Ebook!


Manuskrip KHAS ini dihasilkan berdasarkan pengalaman sebenar saya sebagai seorang usahawan ebook. Jadi segala informasi yang terdapat di dalamnya adalah sangat berharga.

Anda seumpama mendapat satu peti yang penuh dengan timbunan emas, permata dan berlian. Gunakan sebaik mungkin rahsia yang terkandung di dalamnya dan saya pasti masalah kewangan tidak akan muncul di dalam hidup anda lagi!

Baiklah, di dalam pakej Manuskrip Rahsia ini, terdapat lebih 10 buah ebook yang menerangkan daripada A sampai Z bagaimana untuk anda menjadi seorang MASTER di dalam menghasilkan dan menjual ebook anda.

Manuskrip ini akan menerangkan dengan ringkas perkara yang wajib anda tahu untuk membina empayar perniagaan ebook anda!

 

Modul 1 :
Teknik Membina Ebook Pertama Anda!

Ketahui Bagaimana Menghasilkan Ebook Pertama Anda Untuk Dijual!

  • Membongkar kelebihan serta kekurangan ebook dan mengapa ebook boleh dijadikan pilihan untuk anda buat duit dengan cara yang paling pantas!
  • Rahsia mencari idea hot lagi gempak. 6 teknik menghasilkan ebook yang pasti meletup. Ini adalah teknik pantas untuk anda hasilkan ebook pertama anda!
  • Bagaimana memulakan penulisan ebook anda. Strategi paling simple akan ditunjukkan kepada anda. Pssst… ini ‘real life technic’ yang saya gunakan untuk hasilkan ebook saya yang sold out macam pisang goreng panas!

 

Modul 2 :
Pendedahan Seni Penulisan Surat Jualan Ebook!

Ketahui Keperluan Dalam Pembinaan Laman Web Jualan Ebook Anda!

  • PENTING : Bagaimana menghasilkan rangka asas surat jualan ebook anda. Ia umpama nadi utama surat jualan tersebut. Rahsia otai ebook kini dibongkarkan kepada anda.
  • EKSKLUSIF : 6 perkara penting yang wajib anda tahu bagi menghasilkan surat jualan yang hebat. Ini kunci utama anda untuk hasilkan jualan berlipat ganda.
  • RAHSIA TERSEMBUNYI : 4 tips paling efektif dalam menghasilkan surat jualan yang mampu ‘convert’ prospek menjadi pembeli ebook anda.

 

Modul 3 :
15 Keperluan Laman Web Jualan Ebook Terbongkar!

Ketahui Bagaimana Memaksimumkan Keuntungan Jualan Ebook Anda Melalui Penulisan Surat Jualan Efektif!

Terdapat lebih 15 keperluan yang paling penting dalam menghasilkan laman web jualan ebook anda. Antara beberapa perkara penting yang di ketengahkan ialah :

  • Perbezaan antara menjual produk atau perkhidmatan.
  • Bagaimana mendapatkan informasi untuk ebook anda.
  • Tips penting memilih nama domain.
  • Info ringkas mengenai hosting.
  • _________ adalah rahsia kejayaan anda!
  • Autoresponder: Rahsia mesin jana wang walaupun ketika anda tidur atau sedang bercuti!
  • 4 tips penting bagi meningkatkan kredibiliti laman web anda serta kredibiliti anda sendiri sebagai usahawan ebook.

 

Modul 4 :
Teknik Meningkatkan Jualan Ebook Secara Drastik!

Ketahui Teknik Mudah Meningkatkan Penjualan Ebook Anda Secara Drastik!

  • Bagaimana dengan melakukan perubahan kecil mampu meningkatkan peratus jualan ebook anda. Idea – idea hebat dibongkarkan!
  • Rahsia membina jenama anda!
  • Rahsia bagaimana mengubah grafik mampu meningkatkan jualan anda.
  • PENTING : Surat jualan adalah kunci utama perniagaan ebook anda. Jika anda bijak mengatur strategi di dalam surat jualan anda. Tiada masalah lagi untuk mendapat untung besar!
  • Tingkatkan jualan dengan penggunaan video!

 

Modul 5 :
Laporan Seni Unik Ebook Launching Meletup!

Ketahui Bagaimana Melakukan Pelancaran Ebook Dengan Cemerlang!

  • Hanya dengan menyertai __________ anda mampu meletupkan jualan ebook anda.
  • Rahsia membina kredibiliti turut dibongkarkan. Ini umpama strategi utama sebelum pelancaran ebook anda.
  • Rahsia untuk anda ‘joint venture’ dengan nama – nama besar IM. Ini ialah ‘ROCKET LAUNCHER’ jualan ebook anda. Saya sendiri mengalaminya!
  • 6 perkara penting bagi memastikan anda ‘SUCCESS’ di dalam pelancaran ebook anda. Ini adalah rahsia pakar – anda bertuah kerana mengetahuinya!

 

Modul 6 :
50 Teknik Dan Seni Menjual Ebook Anda!

Inilah Strateginya Di Dalam Penjualan Ebook Hari Ini!

  • Bukan 1, bukan 10 malah 50 teknik & seni menjual ebook didedahkan kepada anda. Pastinya sesuatu yang gila. Antara teknik yang power :
  • Ramai yang buat tempahan bila anda kata ebook anda bakal __________!
  • Tawaran menjadi __________ pastinya tawaran yang tidak akan dilepaskan oleh pembeli ebook anda!
  • Cabar prospek anda dengan teknik ________. Pasti mereka terus ‘GRAB’ produk anda!
  • Teknik Urgency juga turut dibongkarkan. Teknik paling berkesan untuk mengeksploitasi perasaan prospek!
  • Dan banyak lagi… semuanya akan dibongkarkan satu persatu khas untuk anda!

 

Modul 7 :
30 Seni Idea Email Follow Up Dalam Menjual Ebook!

Tindakan Melalui Emel Susulan Bakal Memikat Dan Memukau Pembeli Anda!

  • Lebih 30 idea untuk membuat emel susulan dibongkarkan. Teknik terunggul yang sering diguna pakai oleh pakar IM. Antaranya :
  • Strategi kenaikan _______
  • Pasti prospek tak senang duduk melihat tawaran anda.
  • Strategi tambahan __________. Ini tawaran yang pasti takkan dilepaskan oleh prospek anda!
  • Gesa prospek anda dengan strategi _________. Pasti mereka buat tempahan segera tanpa berlengah!
  • Tingkatkan kepercayaan prospek dengan menggunakan strategi ___________.
  • Dan banyak lagi strategi rahsia bakal dipersembahkan kepada anda…

 

Modul 8 :
30 Strategi "Bonus Affiliate" Untuk Ebook Orang Lain!

Dapatkan Jualan Dalam Affiliate Dengan Menawarkan Bonus-Bonus Tambahan!

GEMPAK : 30 Strategi sulit yang sering saya gunakan untuk menjadi top affiliate dalam setiap cabaran yang saya sertai! Antaranya :

  • Berikan _______ dan pasti ramai berebut!
  • Berikan _______ dan pasti ramai yang tunggu bonus affiliate tersebut!
  • Berikan __________! Strategi ampuh untuk memikat prospek membeli dari link affiliate anda!
  • Tawarkan __________ kepada prospek. Ini adalah strategi yang sering digunakan dan confirm berjaya!
  • Dan banyak lagi strategi sulit akan dibongkarkan. Pastinya sesuatu yang berbaloi!

 

Modul 9 :
Teknik Mengesan Pembeli Ebook Sepanjang Masa!

Kenali Mereka Dan Tawarkan Sesuatu Maka Jualan Akan Terhasil!

  • Bagaimana mengenal pasti pembeli setia ebook anda. Mereka ini umpama lubuk duit buat anda. Tawarkan apa sahaja dan mereka pasti beli!
  • Tenik memancing prospek. Ini penting jika anda ingin lancarkan sebarang produk baru anda. Teknik yang ringkas tetapi sangat berkesan!
  • Bagaimana dengan hanya menggunakan facebook sebagai medium, anda akan dapat mengenal pasti siapa yang berminat dengan ebook anda.

 

Modul 10 :
Pendedahan Behind Scenes : RM100,000 Dengan Ebook Teknik Manipulasi Sistem Kewangan Di Malaysia

Pendedahan Belakang Tabir Bagaimana Ebook “TEKNIK MANIPULASI” Berjaya Mencapai Jualan Melebihi RM100,000!

  • Akhirnya rahsia belakang tabir didedahkan kepada umum. Satu – satunya pembongkaran yang jarang ditemui!
  • Bagaimana saya bermula dan terus meletup di arena pemasaran internet yang memfokuskan ebook dan affiliate sebagai sumber pendapatan utama saya!
  • BONGKAR : Dari kajian topik bahan, penyediaan sumber, rahsia merekrut JV partner sehinggalah kepada teknik promosi. Semuanya bakal didedahkan eksklusif untuk anda!

 

Kenapa Anda Perlukan 10 Manuskrip Rahsia Buat Duit Dengan Ebook Ini?


Saya tahu jika anda terfikir kenapa anda perlu dapatkan 10 Manuskrip rahsia ini sedangkan banyak lagi produk di luar sana yang menerangkan cara buat duit yang sama.

  • Pertama, anda perlu tahu, setiap ebook di dalam pakej ini adalah hasil pengalaman saya sebagai usahawan ebook dan top affiliate di Malaysia. Jadi saya adalah orang yang sesuai untuk berkongsi rahsia ini!
  • Kedua, di dalam pakej ini mengandungi 10 Ebook yang membongkarkan pelbagai rahsia, teknik, strategi, idea serta tips bagaimana membuat ebook pertama anda, menghasilkan laman web jualan yang hebat, seterusnya melancarkan satu kempen jualan ebook yang power dan mendapat keuntungan besar daripadanya!
  • Ketiga, setiap ilmu yang diterangkan di dalam pakej ini adalah ‘real life technic’. Maknanya bukan sekadar teori. Semuanya adalah idea yang telah dipraktikkan dan terbukti menghasilkan kesan positif!

Paling penting sekali, saya adalah orang yang layak untuk berkongsi panduan ini dengan anda. Saya sendiri telah menggunakan semua informasi tersebut dan saya sendiri telah buktikan betapa saya berjaya mengaplikasikan setiap idea yang dikongsikan di dalam Manuskrip Rahsia ini.

 

Bukti Kejayaan Saya!
Percayalah Dengan Apa Yang Anda Lihat!

Sekarang saya akan tunjukkan beberapa bukti yang menyatakan dengan tepat bahawa saya sendiri berjaya menjadi usahawan ebook yang disegani.

Ebook pertama saya, Teknik Manipulasi Sistem Kewangan telah menggegarkan dunia IM dengan jumlah jualan lebih RM100k. Semuanya hanya dalam tempoh yang singkat. Ketika itu saya boleh dikira masih mentah dalam perniagaan ebook. Tetapi dengan teknik serta strategi yang betul, saya terus ‘BOOOM!” dan dikenali ramai sehingga kini.

Kemudian saya melancarkan ebook Tips Penjimatan. Ebook ini menerangkan secara ringkas bagaimana untuk berjimat dan dalam tempoh yang sama anda boleh menyimpan. Sekali lagi ianya laris seperti pisang goreng panas!

Tidak lama selepas itu, saya mengejutkan semula industri pemasaran tempatan dengan niche financial, ebook terbaru yang saya lancarkan ialah Panduan KWSP. Fuh… sekali lagi ianya meletup!

Saya terima banyak tempahan dan wang tidak berhenti mengalir ke akaun bank saya. Saya pasti anda mahukan perkara ini terjadi kepada anda sendiri! Sehingga sekarang saya telah banyak menghasilkan ebook dari pelbagai niche antaranya mengenai teknik pemasaran dan sebagainya.

Paling penting, semua ebook ini menjanjikan keuntungan yang lumayan…

 

Jualan Ebook-Ebook Saya Yang Panas!

Ada ebook saya yang terjual lebih hampir 100 Unit sehari dan lebih RM5,360 masuk ke akaun dalam 24 jam!

 

 

Buat Tempahan Sekarang!

Anda Lambat Anda Ketinggalan…

Jadi jangan buang masa anda lagi, produk serta tawaran hebat seperti ini jarang sangat berlaku. Seperti yang saya nyatakan 10 Manuskrip Rahsia ini umpama peti yang penuh dengan emas, permata dan berlian.

Jika anda bijak, grab sahaja tawaran menarik ini. Ini hanyalah pelaburan kecil yang anda buat seumur hidup anda. Bayangkan jika anda berjaya, saya pasti kehidupan anda akan berubah 100%.

Amat mudah untuk anda memiliki ebook ini. Untuk menempah, klik saja butang tempahan dan sila laburkan sebanyak...

RM300

RM150

RM50 sahaja!

 (Harga promosi hanya sah sehingga 31 Disember 2014 sahaja)

Ya Ikhwan Fahmi, saya ingin buat tempahan Teknik Ebook ini dengan harga RM50.00 sekarang! Serta mendapat jaminan kepuasan 100% atau wang saya akan dikembalikan dalam masa 30 hari!


Pesanan Anda Dilindungi Oleh Jaminan Wang Balik 30 Hari Dari Kami


 

Anda Masih Ragu – Ragu!

Saya faham kenapa anda masih bimbang dan takut. Saya sendiri mengalaminya dahulu, memang agak sukar untuk memulakan sesuatu, tetapi jika selepas kita mendapat rentak, semuanya cukup mudah sahaja. Bayangkan jika anda berjaya…

  • TIADA lagi masalah kewangan: Jika anda sebelum ini pening kepala memikirkan hutang yang tertangguh, bil – bil yang perlu dibayar dan sebagainya, kini tidak lagi selepas mempunyai empayar perniagaan ebook anda!
  • Punyai banyak MASA: Tahukah anda dengan perniagaan ebook, anda akan punyai lebih banyak masa terluang. Boleh ‘spend time’ dengan keluarga dan sebagainya. Pastinya lebih mengeratkan hubungan kekeluargaan.
  • Sumber PENDAPATAN UTAMA: Percaya atau tidak, anda boleh jadikan perniagaan ini sebagai sumber utama pendapatan anda! Anda boleh berhenti kerja sebaik sahaja perniagaan ebook anda stabil.
  • Pelbagai kelebihan lain: Hanya selepas anda sertai komuniti usahawan ebook, barulah anda akan merasai nikmat sebenar dalam perniagaan paling mudah, ringkas dan senang ini.

Razif Yusof & Ikhwan Fahmi
Untuk Kejayaan Bisnes Ebook Anda!

P.S : 10 Manuskrip Rahsia menjana pendapatan daripada penjualan ebook ini adalah hasil pengalaman saya sendiri. Ianya telah terbukti berkesan menghasilkan ratusan ribu ringgit setiap kali saya melancarkan produk saya.

P.P.S : Anda tidak akan jumpa mana – mana tawaran yang sama seperti ini, jadi jangan sampai anda menyesal tanpa membuat tempahan awal. Sama juga seperti produk saya sebelum ini, 10 Manuskrip Rahsia ini pasti SOLD OUT dalam sekelip mata!

P.P.P.S : Buat tempahan segera, sebelum saya menutup laman web eksklusif ini. Tawaran ini hanyalah untuk mereka yang benar – benar serius menghargai apa yang saya kongsikan di dalam pakej ini.

 
 

Hakcipta Terpelihara © 2014 - Strategi Perniagaan Ebook
Halaman Web ini dijana dan diperkuasakan oleh Mini Site Mudah(MSM)